★永遠~科小☆

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
★永遠~科小☆

☆Welcome To My Forum~★

3 posters

每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入]

思`]QuEeNie
    思`]QuEeNie
    一星級會員
    一星級會員

女
    文章總數 : 56
    年齡 : 28
    性格 : 壞女一名
    注冊日期 : 2008-09-10

每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入] Empty 每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入]

發表  思`]QuEeNie 周四 10月 16, 2008 9:58 pm

1D班有個女仔[化名:心]
    鐘意我戈班GE一個男仔。[化名:林]
    之後1D班D女仔成日過泥,好鬼煩。
    D人又成日發姣。

上堂,班入面D變態佬又成日發癲。
    朱X啦,馮X曦啦,陳X衡啦,黃X恆啦…[太多..唔講]
    好似今日咁,冇LA LA淫叫= =''

有兩個女仔,一個扮可愛。一個男人婆。
    一個就話我默書高分過佢話我懶勁。[你XX啦]
    一個就成日踢人,又大力到死。又話我溝仔。
    你樣7溝唔到炸。你咪成日比仔搞。抵你死!!
    又成日人身攻擊我。我打你細細力。你打我大大你。
    都KAIKAI地。

好想爆粗呀!!!!!!!!!!!!!!
    版主呀版主!!不如開個發洩區!
    比人發洩下啦。
    ~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~
    ~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~
    一星級會員
    一星級會員

男
    文章總數 : 29
    性格 : 樂觀
    注冊日期 : 2008-09-20

每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入] Empty 回復: 每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入]

發表  ~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~ 周五 10月 17, 2008 11:22 pm

唔洗咁燥喎!

睇佢唔順咪咩咩佢囉!(姐係叫你做擦鞋果份工!)

明嘛?
    思`]QuEeNie
    思`]QuEeNie
    一星級會員
    一星級會員

女
    文章總數 : 56
    性格 : 壞女一名
    注冊日期 : 2008-09-10

每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入] Empty 回復: 每天受變態F.1同學攻擊的我[版主麻煩你入一入]

發表  思`]QuEeNie 周六 10月 18, 2008 1:07 pm

~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~ 寫到:唔洗咁燥喎!

睇佢唔順咪咩咩佢囉!(姐係叫你做擦鞋果份工!)

明嘛?

擦你條命!
    Sky
    Sky
    普通會員
    普通會員

男
    文章總數 : 10
    性格 : 醒目
    注冊日期 : 2008-09-15

發表  Sky 周日 10月 26, 2008 1:14 pm

佢咩尊容呀?叫佢聒d尿照下佢個死人樣啦!!

現在的時間是 周五 五月 17, 2024 12:15 pm