★永遠~科小☆

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
★永遠~科小☆

☆Welcome To My Forum~★

+6
思`]QuEeNie
@卍*德*卍@
馬嚀
~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~
三兄弟之一*肥麟
admin
10 posters

新人報到處~

admin
    admin
    Admin

男
    文章總數 : 40
    年齡 : 28
    性格 : 好動
    注冊日期 : 2008-09-09

新人報到處~ Empty 新人報到處~

發表  admin 周六 9月 20, 2008 8:56 pm

如果你已經申請左會員,請係到報到,報到既內客包括
    (如下:論壇既名、真人全名、年齡、幾時生日、科小讀咩班、MSN、電話、手提......等等既資料,如果大家重有咩想加埋入去都可以。)

好,等我開個頭先

我論壇既名係: admin
    真人全名係: 李銘威
    年齡: 13歲
    幾時生日:8月16日
    科小讀咩班:6D
    MSN:qazwsxs02133@hotmail.com
    電話:26520135
    手提:未有- -啊媽唔買

我係論壇管理員
    三兄弟之一*肥麟
    三兄弟之一*肥麟
    一星級會員
    一星級會員

男
    文章總數 : 49
    性格 : 機機地
    注冊日期 : 2008-09-15

新人報到處~ Empty 回復: 新人報到處~

發表  三兄弟之一*肥麟 周六 9月 20, 2008 9:03 pm

我論壇既名係: 三兄弟之一*肥麟
    真人全名係: 陳浩麟
    花名:肥仔麟
    年齡: 12歲
    幾時生日:4月2日
    MSN:tim.M.S.N.666@hotmail.com
    電話:24607016
    手提:為了psp...所以未買
    一星級會員
    一星級會員

男
    文章總數 : 29
    性格 : 樂觀
    注冊日期 : 2008-09-20

發表  ~@.斌.D.e.e.*D.e.e.@~ 周六 9月 20, 2008 9:13 pm

Halo Everybody!

我新來架!好弱智架!

壇名:....斌DeeDee.....記得有斌deedee呢三舊野就係我架喇!(我係邊個!?)
    真名:吳偉斌
    年齡:我唔係女人!所以我可以透露我年齡!13歲喇!
    科小班:6E
    msn:bebb123@hotmail.com....既然你加得我就唔好問我係邊個!咁做好白痴!死低能!
    電話:31583248勿玩電話!如果唔係...'脾'視果條友!!!若被我發現,佢!死!得!
    手提電話:65743029都唔好玩電話!後果同上!

我諗應該冇問題喇!

請大家多多指教! Very Happy
    馬嚀
    馬嚀
    普通會員
    普通會員

男
    文章總數 : 5
    注冊日期 : 2008-09-15

發表  馬嚀 周六 9月 20, 2008 9:37 pm

我論壇既名係: 馬嚀
    真人全名係: 既然有個馬字, 應該知道係 馬廷光 啦!!
    年齡: 12歲炸!!!!...仲有一個月就13~~
    幾時生日: 10月21日 想買禮物比我就快d啦~~!!
    科小讀咩班: 6E...最GOOD o既...
    MSN: mtk9502@hotmail.com , 係科小先好加我呀!!
    電話: 31601317 ,受到通漲影響, 電話費好貴...冇事唔好打黎!
    手提: 93773756 ,繼續受到通漲影響, 冇事都唔好打= =!!
    @卍*德*卍@
    @卍*德*卍@
    一星級會員
    一星級會員

男
    文章總數 : 42
    年齡 : 27
    注冊日期 : 2008-09-24

發表  @卍*德*卍@ 周三 9月 24, 2008 6:56 pm

[justify]
    我論壇既名係:@卍*德*卍@
    真人全名係: 楊志德
    年齡: 11歲
    幾時生日:11月19日
    科小讀咩班:6f
    MSN:p83p99ken@hotmail.com電話:31616190
    手提:68457136

Very Happy
    思`]QuEeNie
    思`]QuEeNie
    一星級會員
    一星級會員

女
    文章總數 : 56
    性格 : 壞女一名
    注冊日期 : 2008-09-10

發表  思`]QuEeNie 周三 9月 24, 2008 7:37 pm

我論壇既名係: 思`]QuEeNie
    真人全名係: 張慧思
    花名:N多,,講唔哂.....
    年齡: 12歲仲有n耐先到13 =]
    幾時生日:8 th May
    MSN:chistinecheung@hotmail.com
    電話:24707395[7點後千奇唔好打,,因為會打左去地府xd]
    手提:63809957
    鴨鴨
    鴨鴨
    普通會員
    普通會員

女
    文章總數 : 8
    性格 : 傻ge,,咩都幫ge~

發表  鴨鴨 周三 9月 24, 2008 7:50 pm

我論壇ge名係:鴨鴨
    真人全名係:張德蓉
    年齡:12歲
    幾時生日:3月4日
    科小讀ge班:6F
    MSN:yungyung_5@yahoo.com.hk
    電話:24430862
    手提:中學5俾帶,so俾牙媽kill左[[93358986]]
    @卍*德*卍@
    @卍*德*卍@
    一星級會員
    一星級會員

男
    文章總數 : 42

發表  @卍*德*卍@ 周四 9月 25, 2008 6:13 pm

我想問E個(★永遠~科小★)論壇有幾多個人入左?
    *瑤*
    *瑤*
    一星級會員
    一星級會員

女
    文章總數 : 31
    性格 : +殘暴+
    注冊日期 : 2008-09-27

發表  *瑤* 周六 9月 27, 2008 9:03 pm

我論壇既名係: *瑤* 我都系鐘意叫返我鄭錦多d~
    真人全名係: 鄭錦瑤
    年齡: 12歲 終於12啦`~
    幾時生日:9月5日
    科小讀咩班:6e
    MSN:yolandacheng905@hotmail.com
    電話:31586775
    手提:60973876
    請多多指教la~·
    E.YaN
    E.YaN
    普通會員
    普通會員

女
    文章總數 : 19
    性格 : 古怪
    注冊日期 : 2008-10-05

發表  E.YaN 周日 10月 05, 2008 8:57 pm

我新嚟報到...有咩得罪請見諒喔~^^

我論壇既名係: E.YaN
    真人全名係: 王家恩
    花名:恩
    恩恩(吳生作的~)
    (點叫我都得啦~阿嫂戈d就唔好喇~)
    年齡:12
    幾時生日:22-1
    科小讀咩班:6f
    MSN:emily8992@hotmail.com
    電話:/
    手提:6372 3008(唔好玩電話)
    ★kero穎★.
    ★kero穎★.
    普通會員
    普通會員

女
    文章總數 : 6
    性格 : 開朗
    注冊日期 : 2008-10-05

發表  ★kero穎★. 周日 10月 05, 2008 10:53 pm

I am 梁康穎
    12歲
    msn:keroleung@live.hk
    愛see漫畫^^
    開朗

現在的時間是 周五 五月 17, 2024 2:56 pm